Tapasbuffetten
Voorgerechten
Borrelplanken
Met aioli, olijventapenade en hummus
Kleine nacho’s
Koude gerechten
Spiesjes
Met mozzarella, basilicum en tomaat
Wraps
Met carpaccio, zalm of vegetarische vulling
Bruchetta
Met ricotta en ham
Manchego
En abrikoos
Serranoham
En meloen
Chorizo
En artisjok
Warme gerechten
Albondigas
Pittige Spaanse gehaktballetjes
Gamba spiesjes
Met knoflook
Kippenboutjes
Met honing mosterd
Patatas bravas
Met knoflook mayonaise
Paella
Spaanse tortilla
Desserts
Bij de samenstelling van het buffet kan er gekozen worden voor drie van onderstaande dessert onderdelen.
Bij de samenstelling van het buffet kan er gekozen worden voor drie van onderstaande dessert onderdelen.
Appel-rozijnen compôte
Met vanille kaneel room
Turron
Soort nougat
Romige mango yoghurt toetjes
Crème brûlée
Sinaasappel mousse
Churro’s